MORETTI FORNI - MA

1946 óta a Moretti Forni a professzionális sütők és a kerámia illetve üvegkemencék gyártásának vezető vállalata; mindez hosszú évek tapasztalatának és kemény munkájának eredménye. A Moretti Forni vevői igényeit próbálja meg termékeiben megjeleníteni, ez sikerének titka. Nézd meg hogyan fejlődött a cég...

Ma a Moretti új, 10.000 m2-es főhadiszállásán 60 fős dinamikus csapattal dolgozik egyetlen, közös célért, hogy ügyfeleiknek hatékony és hatásos megoldásokat kínálhassanak. Ennek okán a Moretti széles termékválasztéka és termékkombinációi a legjobb anyagokból, szakképzett dolgozók keze alatt készül. A cég filozófiájának ékes bizonyítéka az a körülbelül 5.000 sütő, mely évente elhagyja a gyártósort.

A Moretti Forni ugyancsak élen jár a "hasznos" innováció területén, hiszen olyan termékeket szállít melyekkel ügyfeleik élvezhetik az új technológia nyújtotta előnyöket:jelenleg 10 exklúzív szabadalommal rendelkezik. Ezért is használják világszerte a Moretti termékeit a legfontosabb étteremhálózatok, mint például a : Autogrill, Nestlé, Flunch, Pizza Chef, Q8, Tesco, Manor, Vroom & Dreesmann, PizzaPai, Pizza Express, El Corte Ingles, csak hogy néhányat említsünk.

A Moretti Forni további 2 iparágban is tevékenykedik: a kerámiakemencék és az üvegkemencék részlegén, melyek a legkiválóbb termékek a piacon.

A gyár                          zoom

Épület                          zoom

Rakodás 1                    zoom

Rakodás 2                    zoom

Termelés 1                    zoom

Termelés 2                    zoom

Laboratórium                zoom

A csapat                        zoom

italianitalianespanolfrancaiserussian
tedescorumenoturcogreco 
Céginfo    ©2009 - Moretti Forni S.P.A - P.iva: 01298900414